Dragaš Dental Design Logo
+385 95 770 3270

ISO 9001 Certifikat

May 3, 2022

ISO 9001 Certifikat

May 3, 2022

ISO 9001 Certifikat

Ordinacija dentalne medicine Zoran Dragaš, dr.med.dent. od siječnja 2020. godine ima oznaku ISO 9001. Temeljem zahtjevne procedure uspostavljanja visokih poslovnih kriterija ordinacija je zaslužila ovaj prestižni Certifikat.

ISO standard garantira pacijentima visoku razinu kvalitete koja se odnosi na pružanje usluga i proizvoda prema međunarodnim kriterijima. Osim toga dokazuje da se svi procesi u stomatološkoj ordinaciji odvijaju sukladno utvrđenim standardima i operativnim postupcima.

Certifikat je dodijeljen od nezavisne akreditacijske kuće DNV-GL, Njemačka. Dodjela Certifikata je dokaz  da se u okviru stomatološke ordinacije postupa prema najvišim međunarodnim standardima.

Iako za područje stomatologije ne postoje specijalizirani ISO standardi poslovanja, samo najozbiljnije stomatološke ordinacije uvode ISO protokole rada.

ISO 9001 u našoj stomatološkoj ordinaciji uveden je radi postizanja većeg zadovoljstva pacijenta i dostizanje novog stomatološkog standarda u Osijeku.

Recertificiranje i vanjski audit provest će se u prosincu 2021. godine.

Što je to ISO 9001 certifikat?

ISO je kratica za  eng. International organization for standardization ili  Međunarodna organizacija za standardizaciju.

Predstavlja nevladino tijelo zaslužno za utvrđivanje standarda poslovanja. ISO međunarodni standardi vrijede svugdje u svijetu.

Uvođenje i implementacija ovih protokola je dugotrajan i zahtjevan posao i odnosi se na sve zaposlenike u firmi. Postupanje i rad prema ISO 9001 standardima je kontinuirani posao koji se nadograđuje i kontrolira od stane akreditacijske kuće koja ga je dodijelila.

Ako imate nekakvih dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na info@d3implant.com
FacebookInstagramYoutube
© Dragaš Dental Design 2022
cross