Dentalna medicina

Dragaš Dental Design D3

Privatna stomatološka ordinacija Dragaš Dental Design nalazi se u Čepinu, Osijek. Tim vrhunskih doktora dentalne medicine primjenjuje individualizirani pristup svakom pacijentu kako bi dentalni tretmani bili bezbolni i prilagođeni potrebama korisnika. Ugodan i moderan ambijent ordinacije, te pristupačno osoblje otklonit će strah i nelagodu kod malih i velikih. Posjet stomatologu bez straha od prvog besplatno pregleda do završetka terapije u Dragaš Dental Design & Implantology.

Našu stomatološku ordinaciju čine tri stomatološke jedinice (stolice), koje su opremljene vrhunskim stomatološkim uređajima i opremom. Tretmane liječenja zuba provodimo s provjerenim i dokazanim materijalima kako bi našim pacijentima osigurali najbolju dentalnu terapiju u Osijeku.

Prvi puta posjetite nas besplatno kako bi smo utvrdili vaše potrebe. Prvi pregled uključuje:

  • Razgovora pacijenta i doktora (anamneza)
  • Analizu radioloških snimki zuba i čeljusti
  • Uspostavljanje dijagnoze i potreba
  • Utvrđivanje plana liječenja
  • Motiviranje i otklanjanje nedoumica
  • Savjetovanje o oralnoj higijeni
  • Izradu troškovnika i dogovor o plaćanju

Proces liječenja (terapije) prilagođen je Vaše potrebama i vremenu, te  vodimo računa i o biološkom odgovoru organizma na dentalne tretmane. Naš tim doktora dentalne medicine osigurat će individualizirani pristup i ciljanu terapiju bez čekanja!

Naša ordinacija je Ugovorni partner Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO).

Zašto odabrati nas?

Dragaš Dental Design i iskusni tim stomatologa kontinuirano unapređuje znanje u području dentalne medicine i svojim pacijentima osigurava svjetske tretmane i tehnike. Našem timu liječnika dentalna medicina je životni poziv, a svakodnevna nagrada su sretni pacijenti sa zdravim osmjehom.

Zato je naša krilatica: Savršen osmijeh dostupan svima!

Dogovorite posjet našoj ordinaciji još dana!

Osječka 126, Čepin
DRAGAŠ DENTAL DESIGN OSIJEK

Saznaj više