Cjenik i cijene stomatoloških usluga

Cjenik i cijene stomatoloških usluga privatne stomatološke ordinacije Dragaš Dental Design Osijek dostupni su na Vaš zahtjev. Prije nego zatražite naš Cjenik, pozivamo Vas da nas telefonski ili e-mailom kontaktirate OVDJE kako bi zakazali svoj dolazak u ordinaciju na adresi Osječka 126, Čepin, Osijek.


PRVI PREGLED je besplatan

Provjerite na našoj stranici kako izgleda prvi susret i pregled u ordinaciji Dragaš Dental Design. PRVI PREGLED i D3 protokol rada ordinacije


Način plaćanja

Dragaš Dental Design omogućava plaćanje u gotovini, kreditnim karticama i na rate (1-36): MasterCard ZABA, Visa PBZ, Maestro, Diners.

U dogovoru sa svakim pacijentom individualno razgovaramo o načinu i dinamici plaćanja, a posebno se prilagođavamo potrebama pacijenta koji rade velike, dugotrajne i kompleksnije zahvate poput implantata.

HZZO Partner

Stomatološke usluge u našoj ordinaciji mogu biti potpuno besplatne! Naša ordinacija je stalni Ugovorni partner HZZO i pružamo stomatološke usluge osiguranicima sukladno pravilima i uvjetima koje je propisao Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje. Nazovite nas +385 95 770 3270


ONLINE savjetovanje

Pošaljite nam fotografije svojih zuba, usne šupljine i rendgenske snimke. Opišite nam svoje probleme a Dragaš Dental Design nastojat će odgovoriti u što kraćem roku s napisanim mišljenjem liječnika stomatologa, ali znajte da Vas ne možemo detaljno pregledati i liječiti online.


Dostava Cjenika

Neke stvari možemo učiniti online za Vas. Ispunite kontakt formu koja se nalazi ispod teksta i dostavit ćemo Cjenik na e-mail.


Posjetite Dragaš Dental Design na adresi Osječka 126, Čepin

    Vaše ime

    Vaše prezime

    Email

    Poruka