Estetska dentalna medicina Osijek

ESTETSKA DENTALNA MEDICINA

Lijep i blistav osmijeh najbolji je pokazatelj zdravlja zuba i usne šupljine. Estetska dentalna medicina ujedinjuje gotovo sva područja dentalne medicine. Razni postupci i zahvati dovedeni su do savršenstva. Uz primjenu raznih tehnologija Savršen osmjeh dostupna svima! od sada je dostupan i u Osijeku.

Dragaš Dental Design Osijek u svojoj ordinaciji stvara osmijeh uz pomoć raznih digitalnih i tehnoloških sustava. Sve o najmodernijoj tehnologiji u našoj ordinaciji saznaj ovdje. 

NAJPOPULARNIJI ESTETSKI TRETMANI

Najpopularniji estetski tretmani u Osijeku su izbjeljivanje zuba i aplikacija zubnog nakita, cirkona. Ovi estetski zahvati ne traju dugo, praktički su bezbolni i cjenovno dostupni. Osim izbjeljivanja zuba i ugradnje zubnog nakita u Dragaš Dental Design Osijek dostupne su estetske usluge Keramičkih ljuskica/navlaka i krunica, Plastične kirurgije i Dizajn osmijeha (Digital smile design).

DIZAJN OSMIJEHA

Digital smile design predstavlja novi preokret u estetskoj dentalnoj medicini. Tretman Dizajn osmijeh mogu koristiti svi klijenti, a naročito oni koji se srame svoga osmijeha i koji za vrijeme smijanja prekrivaju usta. Proces dizajniranja osmijeha započinje fotografiranjem, zatim se izrađuje model i plana terapije. Klijenti aktivno sudjeluju u cjelokupnom procesu, jer sami biraju kako žele da njihov osmijeh izgleda. Uz pomoć tehnologije svaki klijent vidi sebe u budućnosti s novim osmijehom. Zvuči nestvarno, zar ne? Saznajte više o Dizajnu osmijeha na na stranici DIGITAL SMILE DESIGN.

ZUBNI NAKIT- CIRKON

Ugradnja zubnog nakita ili zubni cirkon  je brz, jednostavan i bezbolan proces. Zubni nakit se, u obliku kristala, dentalnim tretmanom postavlja na površinu  zuba. Proces postavljanja zubnog nakita traje svega nekoliko minuta i ne oštećuje zubnu strukturu. Postoje brojni razlozi zašto se postavlja zubni nakit. Najčešće se zubnim nakitom želi istaknuti lijepi osmijeh ili naglasiti individualnost osobe. Dojmljiv, lijep i poseban osmijeh je osobna crta pojedinca koju primjećuju i zapamte druge osobe. Također zubnim nakitom možemo prikriti i neku nesavršenost. Dođite u Dragaš Dental Design i otkrite koje sve vrste i tipove  zubnih cirkona možete ugraditi kako bi Vaš osmijeh bio jedinstven i prepoznatljiv!

IZBJELJIVANJE ZUBA

Žuti zubi nisu privlačni. Ovaj problem može se otkloniti jednostavnim tretmanom Izbjeljivanje zuba. Tretman izbjeljivanja zuba danas je vrlo moderan zahvat i široko dostupan. Cijena zahvata je pristupačna i u svega pola sata vaši zubi ponovno blistaju! Izbjeljivanju zuba prethodi detaljno skidanje tvrdih i mekih naslaga, te poliranje zuba kako bi tretman izbjeljivanja bio uspješan. Po završetku procesa izbjeljivanja zuba, zubna caklina tretira se fluorom radi očuvanja zdravlja zubi. S izbjeljivanjem zubi se ne smije pretjerivati, stoga se tretman izbjeljivanja preporučuje najviše dva puta godišnje.

KERAMIČKE LJUSKICE/ NAVLAKE i KRUNICE

Postavljanjem i ugradnjom keramičkih ljuskica i krunica mogu se ispraviti mnogi funkcionalni i estetski nedostaci. Planiramo ih u dizajnu osmijeha, a preporučujemo kod pacijenata s visokim estetskim zahtjevima. Keramičkim ljuskicama i krunicama postižemo potpuno prilagođavanje drugim zubima po boji i obliku zuba. Više o ovoj temi pročitajte na stranici LJUSKICE

DENTALNA KIRURGIJA

Paradontna kirurgija (kirurgija desnih) primjenjuje se kod onih pacijenata kojima se zubno meso povuklo s tijela zuba. Razlozi za tretmane paradontne kirurgije u dentalnoj medicini mogu biti ortodontski, parodontološki ili protetski. Tretman se planira u softveru za dizajn osmijeha kako bi terapija bila 100% učinkovita. Zdravlje desni je  danas vrlo važno zbog očuvanja zubiju ali i estetike.

 

Kontaktirajte Dragaš Dental Design još danas i zablistajte s novim osmijehom!

DRAGAŠ DENTAL DESIGN OSIJEK

Saznaj više