Najmodernija tehnologija 3D

BUDUĆI OSMIJEH

Digital smile design softwear uz pomoć kompjuterske tehnologije prikazuje kako će izgledati Vaš osmijeh!

Obradom niza fotografija Dragaš Dental Design koristi vrhunsku tehnologiju na zadovoljstvo svojih pacijenata.

Saznaj sve o Digital Smile Designu OVDJE.

PRIJE & POSLIJE

Služimo se profesionalnom digitalnom fotografijom za dokumentiranje napretka liječenja. Proces fotografije započinje prvim dolaskom i nastavlja se do okončanja terapije. Fotografije koristimo za bolju komunikaciju i praćenje napretka liječenja klijenta, te za vizualnu komunikaciju sa zubotehničkim laboratorijem. Sve fotografije isključivo su dio dentalnog kartona pacijenta i ne koriste se u druge svrhe.


OSIJEH ZA 24 h

Svim pacijentima koji imaju želju i potrebu, možemo ponuditi kompletno protetsko rješenje  u roku od 24 sata. Ugradnjom 4 implantanta u čeljust, stvaramo bazu za fiksni protetski rad jedne čeljusti. Predivan novi osmijeha za samo 1 dan! Saznaj više o tehnici All on 4.

SKENIRANJE & IZRADA

Dragaš Dental Design u svom radu korist digitalno skeniranje zuba i čeljusti. Skeniranje i izrada vrlo preciznih nadomjestaka danas je kompjuterski precizna. Skeniranje zamjenjuje neugodne i dugotrajne otiske.

DO DETALJA

Zeiss tehnologiju i lupa koristimo u svakodnevnom radu jer možemo liječiti samo ono što vidimo. Ova specijalizirana tehnologija omogućava nam bolji pregled sitnih i skrivenih područja čeljusti. Pomoću Zeiss lupa pristupamo minimalno invazivno, a opet maksimalno detaljno svakom Vašem zubu jer vidimo i najsitnije detalje.

SVE NA JEDNOM MJESTU

Stomatolozi često za uspješno liječenje trebaju rentgenske snimke. Dragaš Dental Design u svojim ordinacijama uz stomatološku stolicu posjeduje rentgenske aparate za dijagnostiku. Osim tzv. “malih”rentgenskih snimki, možemo Vam ponuditi ortopanogram (panoramske snimke) te CBCT (3DCT) koji emitira minimalnu količinu zračenja i čuva Vaše zdravlje. Za nekoliko minuta naši stomatolozi u ordinaciju imaju uvid u stanje Vaših zuba čeljusti i mogu započeti s liječenjem. Bez dobre dijagnostike, nema ni pravilne terapije.


JAPANSKA PRECIZNOST

Liječenje korijenskih kanala provodimo isključivo endodontskim uređajima i iglama tvrtke Morita, Japan.

1o GODINA GARANCIJE

Našim pacijentima nudimo implantate s dugogodišnjom dokazanom kliničkom uporabom. Koristimo implante tvrtki Dentium South Korea s desetogodišnjom garancijom te Ankylos Germany s cjeloživotnom garancijom kvalitete. SAZNAJ VIŠE!

BEZ STRAHA

Za one koji imaju strah od stomatologa pružamo NOVO iskustvo, 3D naočale. Zeiss tehnologija pod nazivom Cinemizer OLED pruža potpuno novo iskustvo u stomatološkoj ordinaciji. Osjećajte se ugodno i opušteno na “stolici” uz 3D naočale, video i zvuk, dok mi brinemo o vašem zdravlju bez straha, boli i nelagode.

SVIJET u OSIJEKU

Sve konzervativne zahvate, ispune i rekonstrukcije zuba izvodimo isključivo materijalima svjetskih proizvođača; GC Japan, Kuraray Japan i Ivoclar Vivadent Lichenstein.

SAVRŠENI OTISCI 

Za otiske zuba i čeljusti, rekonstrukcije zuba i privremene radove koristimo materijale tvrtki 3M ESPE USA I DMG DENTAL GERMANY. Savršeni otisak za nas je bitan jer iz njega izrađujemo Vaša dentalna pomagala.