All on 4 implantati

Implantati tehnikom All-on-4®

Pacijenti s bezubim čeljustima ili s velikim nedostatkom volumena čeljusti savršeni su kandidati za ugradnju implantata tehnikom All-on-4. Ugrađuju se 4 implantata u svaku čeljust.

All-on-4 sustav implantata također je dobar izbor terapije za pacijente koji nisu voljni nositi zubne proteze.

Moderan koncept mosta koji se sidri na 4 implantata u jednoj bezuboj čeljusti vijcima predstavlja fiksni rad u dentalnoj medicini. Cjelokupni proces podrazumijeva vađenja zuba, postavu 4 implantata i izradu privremenog akrilatnog mosta u samo 24 sata!

Vađenjem loših zuba i postavljanjem 4 implantata pacijent dobiva fiksni rad u samo jednom danu. Dva centralna implantata postavljaju se aksijalno, a dva stražnja implantata pod kutom od približno 35°. Protetski rad se sidri vijcima na implantate te predstavlja fiksni most na implantatima od akrilata. Nakon nekoliko mjeseci sraštanja implantata, akrilani rad zamjenjuje metal-kompozitnim most.

Ova tehnika postave implantata znatno skraćuje vrijeme trajanja klasične terapije i izbjegava se nošenje privremene proteze dok implantati sraštavaju. Također se zaobilazi eventualna nadogradnja koštanog tkiva za koje je potrebno izdvojiti vrijeme i novac. All-on-4 je idealno rješenje za pacijente koji dugi niz godina nose potpune proteze i kojima se tijekom godina smanjila koštana baza.

Osim brzog i novog osmijeha uz ovu tehniku dobivate GARANCIJU na rad. 

Provjeri jesi li kandidat za All on 4 na info@d3implant.com ili 095-7703270

Želiš znati sve detalje?

Nazovi nas i posjeti u ordinaciji. Osječka 126, Čepin

all-on-4-1-minall-on-4-2-min

DRAGAŠ DENTAL DESIGN OSIJEK

Saznaj više